8.10.13

Home Inspiration


Since I'm in the middle of moving and decorating our new home I could definitely use a bit of inspiration. There are so many webstores that are specialized in selling amazing home stuff that I'm starting to lose my mind ;) Hopefully I will win the lottery coming month so we can afford all the amazing items I've found online. Then we can certainly create something like the above photos. Fingers crossed! Are you planning on redecorating your home? xx

Sources: Unknown

17 comments:

 1. I just did... I really enjoyed it. My home is more black and white now... Love your inspiration.
  x
  Nina
  http://trendsurvivor.com

  ReplyDelete
 2. Heerlijke inspiratie :) Ik ben net verhuisd en heb heerlijk alles ingericht :)

  Xx Alex

  ReplyDelete
 3. Waauw! Ik hou van die witte tinten! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  ReplyDelete
 4. Haha, ik weet zelf ook nog wel wat leuke items die ik zou kunnen kopen als ik de loterij zou winnen ;)

  Fijne inspiratie!

  x

  ReplyDelete
 5. Superleuke inspiratie :) x

  ReplyDelete
 6. I needed this. We are just planing to renew our office. Thanks for the great post. http://hind-toufga.blogspot.se/

  ReplyDelete
 7. Wat een schitterende foto's!

  ReplyDelete
 8. Loveit. Hier door wil ik zoo graag een eigen huisje haha.

  Xo

  ReplyDelete
 9. This Web Site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

  ReplyDelete
 10. Mooie inspiratie. Als ik dit zo ziet wil ik ook graag mij huis veranderen. Maarja dan moet ik ook maar wensen om de loterij te winnen :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  ReplyDelete
 11. I <3 Home inspi! Leuk artikel!!! xx

  ReplyDelete
 12. Leuke inspiratie!!

  Volg je nu op Bloglovin. :)

  XX VH

  www.by-vh.com
  instagram: vhby

  ReplyDelete
 13. Prachtige inspiratie! Ik vind dat ladekastje geweldig en ook de krukjes vind ik mooi, maar alles past wel bij mijn smaak; de kleuren zijn perfect. :)

  ReplyDelete
 14. Wow, prachtige foto's! Echt een mooi stijltje :-) Succes met inrichten!

  ReplyDelete
 15. Mooi! Alleen zou het bij mij nooit zo netjes blijven :P

  ReplyDelete
 16. Free Promotion of your Website, Facebook Page, Twitter, Google Plus, StumbleUpon, Youtube Views Likes and Subscribes, Pinterest, MySpace, SoundCloud, Instagram and Much More Social Media Promotions. Just add your Promotion Link to this Website and Get Increase your Visitors, Page Likes, photo likes, photo shares Twitter Follow Tweets and Favorites, Youtube Views Likes and Subscribes and Much More.
  GetLikeFast.com

  ReplyDelete