30.10.13

Dressmas with Boohoo


Went to the Dressmas evening with Boohoo style at the Cream PR showroom yesterday. It was a nice evening with fellow bloggers where we had the chance to not only see the newest winter collection of Boohoo but also the upcoming christmas collection. Loved the tartan tops and silky bomber jackets. xx

Shop your favorite Boohoo items over here, or click on my favorites:

P.S. Sorry for the radio silence! With the whole moving process I hadn't internet access so I couldn't upload anything. I promise I will be a better blogger in November and the coming months.

11 comments:

 1. Hé wat, heb ik je daar nou gewoon helemaal gemist!? Mooie foto's heb je gemaakt, vooral die eerste, ik vond die cakepops er zo schattig uitzien!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hee ik heb jou ook helemaal niet gezien! Kwam ook een half uur later pas dus iedereen was al druk in de weer met het uitzoeken van een outfit!

   Delete
 2. Ahh, ik ben niet geweest omdat het merk mij niet zo aansprak. Maar het zag er op instagram wel super gezellig uit, dus misschien had ik toch moeten gaan. Had me leuk geleken om jou eens in het echt te ontmoeten! ;)

  Succes met verhuizen!

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heb zelf ook zitten twijfelen, maar aangezien ik toch naar de uni moest kon ik wel ff gaan. Was wel gezellig, in het echt vond ik de kleding leuker dan wat ik online zie ;) Jammer inderdaad, had je ook graag in het echt willen ontmoeten haha

   Delete
 3. Ziet er leuk uit, ik vind alleen de kleding op de site vaak tegenvallen (kort, tikje ordinair). Misschien is dat dit seizoen anders!

  ReplyDelete
 4. Leuke foto's heb je gemaakt! :) Het merk is niet echt mijn stijl maar het ziet er wel gezellig uit, en die cakepops in rendierkopjes, zo schattig haha

  ReplyDelete
 5. We missed you! Ik vind dit event er dus zo leuk uit zien!

  Xo

  ReplyDelete
 6. Wat ziet dat er gaaf uit! Ben pas sinds kort met dit merk bekend en ben er al 'n klein beetje fan van geworden. ^^

  ReplyDelete
 7. Ja ik heb mijzelf op de tweede foto gespot, haha. Was een leuk event he? Leuk verslag heb je ervan gemaakt.

  Ik heb een leuke giveaway met de webshop SIBIN. Zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete